EURO 2020 | Cehia, victorioasă în fața Scoției! Gol de la jumătatea terenului

Publicat: 14 iun. 2021, 18:24, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
EURO 2020 | Cehia, victorioasă în fața Scoției! Gol de la jumătatea terenului

Reprezentativa Cehiei a învins, luni, pe Hampden Park, cu scorul de 2-0, naționala Scoţiei, în Grupa D de la Campionatul European.

Partida a debutat cu ocazii de ambele echipe. În minutul 5, Scoția nu a putut profita de o fază confuză în careul advers. Cehia a replicat în minutul 16, când Schick l-a pus la încercare pe portarul scoțienilor.

 Cehia a deschis scorul, cu trei minute înainte de pauză, prin Schick, acesta marcând cu o lovitură de cap.

Repriza secundă a început la fel de furtunos ca prima parte a întâlnirii. Cehii au fost aproape de autogol, dar până la urmă au marcat în poarta adverse. Și nu oricum, ci de la jumătatea terenului!. Schick l-a văzut pe portarul advers ieșit dintre buturi și l-a executat cu un lob de la aproape 50 de metri. Până la final, Scoția a căutat să reducă din diferență, dar fără rezultat.

Cele două echipe

Cehia: Vaclik – Coufal, Celustka, Kalas, Boril – Kral (Holes ’67), Soucek – Masopust (Vydra ’72), Darida (Sevcik ’87), Jankto(Hlozek ’72) – Schick (Krmencik ’87). Selecţioner: Jaroslav Silhavy

Scoţia: Marshall – Cooper, Hendry (McGregor ’67), Hanley – O’Donnell (Forrest ’79), McTominay, McGinn, Armstrong (Fraser ’67), Robertson – Christie (Adams ’46), Dykes (Nisbeth ’79). Selecţioner: Steve Clarke

https://youtu.be/axZj6OgAT0M