UPDATE. Euro 2020: Ungaria – Franța, al treilea meci care s-a disputat în grupa F, încheiat cu egal

UPDATE: Ungaria și Franța au remizat, scor 1-1, în cadrul etapei a doua din Grupa F a Campionatului European 2020. Maghiarii au produs surpriza acestui turneu final și au deschis scorul în fața campioanei mondiale în prelungirile primei reprize, prin Fiola, care a trecut de Varane și l-a învins pe Lloris, stabilind și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Ungaria

Partida Ungaria – Franța este cel de al treilea meci care se dispută în grupa F de la EURO 2020 și se joacă azi, de la ora 16.00. Confruntarea se desfășoară pe stadionul „Puskas Arena” (Budapesta).

Meciul va putea fi urmărit la TV pe PRO TV sau în format live text pe www.prosport.ro. Ungaria are nevoie urgentă de puncte, pentru a spera în continuare la o calificare în următoarea fază a competiției, deoarece se află pe locul 4 din grupa F, cu zero puncte obținute. De cealaltă parte, Franța se află pe locul 2, cu 3 puncte obținute, și aspiră la prima poziție.

Alături de Ungaria și Franța, în grupa F se mai află Germania și Portugalia, echipe care pot fi urmărite în confruntare tot azi, de la ora 19.00.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole