Eveniment fără precedent în Texas: Broaște țestoase eșuate

Mii de broaște țestoase marine neobişnuite cu temperaturile joase au eşuat pe plajele din insula South Padre, în largul coastei de sud a Texasului.

Voluntarii au adus aproximativ 4.700 dintre ele la un centru unde sunt ținute în căzi, înainte de a putea fi eliberate când apa este mai caldă.

„Este un eveniment fără precedent”, a spus Wendy Knight, director executiv al centrului de cercetare și conservare Sea Turtle Inc, care a condus iniţiativa, potrivit Reuters. Knight a adăugat că în mod normal doar 100-500 de broaște țestoase eşuează pe plajele din sudul Texasului în fiecare iarnă.

Videoclipul filmat de Ed Caum, directorul executiv al Biroului Convenției și Vizitatorilor din Insula South Padre, arată voluntari așezând cu atenție animalele pe un cărucior, iar apoi podeaua centrului acoperită cu broaște țestoase de toate formele și dimensiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...