Eveniment special Apple, în curând

Publicat: 17 apr. 2021, 11:00, de Eliza Popa, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Eveniment special Apple, în curând

Cunoscută pentru evenimentele de amploare, cu sute de jurnalişti prezenți în campusul său, Apple a trecut la evenimente online de anul trecut, din cauza pandemiei de Covid-19.

Apple a anunţat că va organiza un eveniment special pe 20 aprilie, iar aşteptările sunt ca gigantul tehnologiei să lanseze noi modele de tablete iPad Pro şi alte produse, înainte conferinţei anuale a dezvoltatorilor din luna iunie. Invitaţia trimisă de Apple presei spune numai ”Spring Loaded”, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul companiei, de la campusul său din Cupertino, California.

Siri a dezvăluit totul prematur

Anterior, asistentul virtual Siri, care de obicei îi trimite pe fanii curioşi ai Apple care întreabă despre produsele noi ale companiei şi evenimentele viitoare pe site-ul companiei, a dezvăluit prematur planul producătorului de iPhone-uri de a organiza un eveniment marţea viitoare.

Întrebat de reporteri despre viitorul eveniment al Apple, Siri a răspuns afişând mesajul: „Evenimentul special va avea loc marţi, 20 aprilie, la Apple Park din Cupertino, California. Puteţi obţine toate detaliile pe Apple.com”.