Ex-premierul Mihai Tudose, atac suburban la ministrul Sănătății în baza unei știri false

Fostul prim-ministru social democrat Mihai Tudose, în prezent europarlamentar, o numește „meduză fără creier” pe Ioana Mihăilă, actualul ministru al Sănătății, pe motiv că academicianului Leon Dănăilă nu i s-ar permite o intervenție chirurgicală. Doar că ilustrul doctor susține că nu e pe nicio listă de așteptare pentru operație din simplul motiv că nu are vreo nevoie medicală.

Postarea fostului premier se intitulează „Meduza de la Sănătate” și a fost făcută publică pe pagina personală de Facebook.

Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…

Academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la șold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ,,marioneta” lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? ,,Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă. Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”, se întreabă retoric Tudose.

Replica vine tocmai de la cel a cărui soartă o deplânge social – democratul: academicianul spune că nu este pe nicio listă de așteptare pentru simplul motiv că nu are vreo problemă medicală de asemenea natură.

În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold.

2. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.

3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de șold, însă nu am o astfel de necesitate”, susține Leon Dănăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole