EXCLUSIV. Ciolaniada PNL-UDMR de la SN Radiocomunicații SA: Indemnizația de administrator mărită peste noapte de la 1.500 de lei la 7.000 de lei

Membrii Consiliului de Administrație de la Societatea Națională de Radiocomunicații SA, cu o singură excepție, s-au trezit săptămâna trecută că nu le-ar pica rău în buzunare niște bani și, ca atare, fără nicio justificare, și-au umflat peste măsură cuantumul indemnizației de administratori ai acestei societăți.

Cei patru zmei cu bani la ei de la… Radiocomunicații

Președintele bordului administrativ de la SN Radiocomunicații SA impus de PNL, Marian Murguleț, a propus săptămâna trecută celorlalți patru membri- Valerian Vreme, Laszlo Borbely și nou numiții Corneliu Mănescu, director în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, și Cătălin Rizea, directorul de cabinet al ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Sergiu Teleman, mărirea indemnizație de administrator.

Dar nu o mărire rezonabilă a indemnizației, ci una de a dreptul nesimțită. Astfel, cei patru membrii, pentru că fostul ministru al Comunicațiilor Valerian Vreme s-a opus, au decis mărirea indemnizației de membru în Consiliul de Administrație de la 1.500 de lei la, atenție, 7.000 de lei, adică de aproape cinci ori.

De ce? Pentru că suntem șmecheri și suntem la putere! Incredibil, dar adevărat! Cine sunt cei patru șmecheri care și-au umflat indemnizația? Unul este Marian Murguleț impus de fostul ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

Ceilalți doi – Corneliu Mănescu și Cătălin Rizea au fost numiți de actualul ministru al Cercetării, Ciprian-Sergiu Teleman.

Cel de al patrulea membru al bordului administrativ de la SN Radiocomunicații SA este controversatul udemerist cercetat de DNA, Lazlo Borbely, în prezent consilier de stat al primului ministru încă de pe vremea lui Sorin Grindeanu.

Lazlo Borbely a fost plantat la Radiocomunicații pe 27 septembrie 2017 de către fostul ministru PSD al Comunicațiilor, Lucian Șova, deși nu a avut și nu are nicio legătură cu activitatea acestei societăți dar prietenii știu de ce.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...