EXCLUSIV. Colonelul Mădălin Hîncu continuă jaful la CSA Steaua. 26 de antrenori și 90 de fotbaliști seniori la echipa de fotbal din Liga a 3-a

Publicat: 01 mart. 2021, 07:30, de Ion Teleanu, în News
EXCLUSIV. Colonelul Mădălin Hîncu continuă jaful la CSA Steaua. 26 de antrenori și 90 de fotbaliști seniori la echipa de fotbal din Liga a 3-a
Madalin Hincu și Marius Balu

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și secretarul de stat Marius Bălu continuă să-și bată joc de cel mai titrat club sportiv din România, menținându-l pe controversatul colonel Mădălin Hîncu la conducerea CSA Steaua.

PUTEREA va continua să prezinte câteva „performanțe” care au omologate de Hîncu și garantate de Ciucă și Bălu.

183 de antrenori la 897 de sportivi seniori și 1.031 de juniori

CSA Steaua a „tocat” anul trecut pentru cele 40  de secții sportive circa 22.000.000 de euro, dintre care numai echipa de fotbal aflată în Liga a 3-a a cheltuit un milion de euro. Numai că ceea ce nu s-a făcut public este faptul că la ora actuală, CSA Steaua plătește salariile, atenție, la 183 de antrenori. 

Potrivit informațiilor furnizate de către MApN, în 2020, la CSA Steaua au fost legitimați la cele 40 de secții un număr de 897 de sportivi seniori și 1.031 de juniori. Cei mai mulți, antrenori, se află la secția de fotbal. Aici își desfășoară activitatea, nici mai mult, nici mai puțin, de 26 de antrenori.

Pe locul doi, în acest top al antrenorilor de la CSA Steaua, se află secțiile de gimnastică și natația cu 15 antrenori, pe locul trei se situează atletismul – 14 antrenori, iar locurile următoare sunt ocupate de polo și scrimă – 13, călărie și box câte 8.  

Cine sunt cei 26 de antrenori de fotbal aflați pe ștatele clubului militar: Adrian Bumbescu, Vasile Aelenei, Radu Troi, Lajos Neathmari, Teodor Anghelini, Iulian Miu, Cătălin Danielescu, Ionuț Dragomir, Daniel Oprița, Ștefan Iovan, Andrei Nagy, Mihai Chiriță, Mihai Neață, Gheorghe Nițu, Sorin Bobariu, Daniel Dinescu, Fănel Nofitcovici, Rodrigo Mușat, Marian Botea, Cătălin Cardaș, Marius Topală, Alin Dumitru, Sorin Popescu, Daniel Gherasim, Gabriel Boștină și George Ogăraru. 

Trebuie menționat că secția de fotbal a avut legitimați, anul trecut, nici mai mult, nici mai puțin, de 90 sportivi seniori și 267 de juniori. Astfel, nu este de mirare că s-a tocat un milion de euro, când șeful secție de fotbal, George Ogăraru a încasat lunar peste 4.000 de euro.

Contractul lui Ogăraru, parafat ilegal, dar cu dedicație de la MApN

Semnarea contractului lui George Ogăraru ascunde o ilegalitate cât Palatul Parlamentului făcută de către comandantul CSA Steaua, colonelul Mădălin Hîncu. Pentru a se strecura anumite clauze controversate din contract, Mădălin Hîncu a apelat la prietenul său, secretarul de stat Marius Bălu.

Astfel, Bălu și-a trimis un consilier în persoana colonelului Florin Babău ca să redacteze contractul lui Ogăraru, deși existau persoane abilitate pentru așa ceva în club.

Mai mult, după aceea, Hîncu l-a chemat din concediu medical, și atenție, aflat în perioadă de izolare după ce fusese internat pentru COVID 19 la Spitalul Matei Balș, pe managerul secției de baschet, Dragoș Barbu, ca să semneze contractul lui George Ogăraru. Oare nimeni din conducerea MApN nu s-a sesizat că prin aceste mutări, colonelul Mădălin Hîncu poate fi acuzat de zădărnicirea combaterii bolii?!

Hîncu, urmașul perfect al groparului Boroi

După anul nou 2016, la clubul militar au răsărit încă opt secții de sporturi de iarnă, prin teleportarea de la Clubul Sportiv Militar Aplicativ Bucegi Predeal condus de colonelul Mădălin Hîncu ajungându-se la 43 de secții, față de 21 câte erau la venirea în fruntea CSA Steaua, în 2003, a lui George Boroi.

Practic, prin impunerea în fruntea CSA Steaua a colonelului Mădălin Hîncu se continuă opera de distrugerea a clubului militar, începută și pusă în aplicare de fostul comandant George Boroi, prin mărirea fără justificare a numărului de secții ceea ce va conduce automat la transformarea clubului într-un club de amatori și nicidecum în unul pentru marea performanță.