EXCLUSIV. Directorul adjunct de la Apele Române a fost demis, urmează cumătrul lui Costel Alexe

Scandalul angajărilor cu dedicație de la Administrația Națională „Apele Române” (ANAR) este departe de a fi încheiat.

Potrivit informațiilor noastre, aseară, controversatul director general adjunct al ANAR, Constantin Metler, a fost demis de către ministrul Mediului, Barna Tanczos, din funcția pe care o ocupa cam ilegal în companie, mai exact PNL a decis să-i retragă sprijinul politic, adică în prima fază se va întoarce la Corpul de control, după care.. aut.

De asemenea, în cursul zile de azi urmează să fie demis cumătrul lui Costel „Tablă” Alexe, „animalul politic” de la  Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad, directorul Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. 

2 COMENTARII

  1. PNL trebuie sa dovedeasca prin fapte diferenta dintre PNL si psd. Membrii PNL numiti in functii de conducere ca stie ca trbuie sa manifeste o cu totul alta mentalitate fata de psd. Membri PNL numiti in functii de conducere trebuie sa fie primi care sa respecte Legea ,sa fie primii care promoveaza competenta,si profesionalismul.Altfel cetatenii isi vor pune o intrebare logica-care a fost sensul schimbarii psd ului de la butoane ,cu PNL .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...