EXCLUSIV. Dușmanul lui Becali de la CSA Steaua, monitorizat non stop de un colonel MApN impus de generalul Cătălin Zisu

Omul care trage toate sforile de vreo 20 de ani în Ministerul Apărării Naționale, generalul Cătălin Ștefăniță Zisu, nu este străin de preluarea de către Gigi Becali a echipei de fotbal Steaua București și de tot ce mișcă în clubul militar

Buldogul lui Zisu

Când scandalul dintre Becali și colonelul Florin Talpan privind mărcile și palmaresul CSA Steaua a luat amploare, Zisu și-a trimis un om la clubul militar care, vezi Doamne, se ocupă de securitatea clubului. În realitate, acesta avea și are misiunea să monitorizeze pe cei care-l deranjează pe Becali, dar și să interzică accesul în club ale fostelor glorii sportive de la CSA Steaua București.

Omul impus de Zisu la CSA Steaua este colonelul Dorin Sandu Dănău din Spiridonești, județul Neamț, care este remunerat lunar cu 9.035 de lei, adică vreo 2.000 de euro.. Însă, timpul a demonstrat că buldogul lui Zisu se ocupă de cu totul altceva decât securitatea în clubul din Bulevardul Ghencea.

„Talpan are dosarele la căminul Haiducu”

PUTEREA a intrat în posesia uneia dintre registrele unice ale colonelului Dănău, o agendă de culoare roșu cărămiziu, adică cel înregistrat și sigilat pe data de 20.09.2017, și adnotările acestuia (vezi documentele în facsimil) sunt de a dreptul incredibile și lasă loc la o mulțime de interpretări.

Pe data de 05.10.2017, Dănău nota în agenda sa că „Astăzi mas.unității. Talpan are dosarele la căminul Haiducu”, pe 09.10.2017 menționa „ROF-Talpan – Pt Bucegi 7 file SGP”, iar pe 19.12.2017 a notat că „La instanță Talpan a făcut o contestație – nu s-a dat hotărârea dar nu știm unde sunt dosarele”.

Practic, buldogul lui Zisu avea ca sarcină să-l monitorizeze non stop pe dușmanul numărul unu al lui Becali, colonelul Florin Talpan.

„Contract spons. Bet Arena 50.000 €”

Dar din adnotările colonelului Dorin Sandu Dănău mai reiese că acesta avea și alte preocupări. De pildă, pe 25.09.2017 menționa „Contract spons.Bet Arena 50.000 €”, iar pe 09.10.2017 – „Scurgeri de inf. – SSU conflict despre activitatea clubului”.

De asemenea, pe 07.10.2017, acesta scria în agenda sa „Finalizare plan control acces” și „Atentate în Canada și Franța”. Întradevăr atentatele din Canada și Franța reprezentau o problemă de securitate pe clubul militar!

La ora actuală, colonelul Dorin Sandu Dănău a devenit și omul de încredere al controversatului comandant al CSA Steaua, colonelul Mădălin Hîncu, cel care a transformat clubul militar în propria sa pensiune, unde angajează pe cine vrea și când vrea, mai ales pensionari și oameni din zona de baștină, și dă afară pe cei care au adus glorie acestui club.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...