Exclusiv: Euronews umflă de 8 ori cifrele dezastrului Covid 19 din România (video)

Situația deja dramatică cu care se confruntă România în materie de noi îmbolnăviri Covid 19 este prezentată distorsionat de una dintre cele mai importante televiziuni de știri: Euronews.

Astfel, conform datelor oficiale furnizate de autoritățile române, în ultimele 24 de ore (vineri – sâmbătă) au fost 14.019 noi cazuri, umflate de peste opt ori în știrea canalului european TV.

România, unde rata de vaccinare este printre cele mai scăzute din UE, se confruntă cu un al patrulea val virulent care contrastează cu scăderea contaminării observată în alte părți ale Europei. Țara a înregistrat peste 114.000 de noi infecții într-o singură zi. Spitalele sunt copleșite. 282 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, aducând numărul total de morți la peste 39.000”, transmite Euronews.

Cifra reprezintă cu aproximație numărul total al celor confirmați cu boala în ultimele două săptămâni. Conform Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României 103.817 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus erau sâmbătă în izolare la domiciliu, iar 14.475 de persoane se aflau în izolare instituționalizată.

1 COMENTARIU

  1. Ai noștri ca brazii… mor ca muștele. Ceilalți… Dumnezeu cu mila, vine acușica Sf. Paraschiva…România Educată, nu e nevoie de un război pentru a fi distruși, ci ne prăbușim pe dinăuntru, din pură, țigănie, prostie și ignoranță .
    Domnul Johannis ar trebui să le trimită mulțumiri oficiale poporului maghiar sârb și bulgar în numele poporului dac.
    Ce mai contează că Euronews umflă de 8 ori cifrele dezastrului Covid 19 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...