EXCLUSIV. Focar de COVID 19 mușamalizat la Senat și Camera Deputaților

Ceea ce se întâmplă în aceste zile, în plină stare de alertă de COVID 19, la Senat și Camera Deputaților, este de domeniul incredibilului și sfidează orice regulă de izolare în această perioadă.

Potrivit surselor Puterea.ro, mai multe femei care asigură funcționarea lifturilor destinate numai senatorilor și deputaților (liftiere) au fost depistate pozitiv săptămâna trecută la testul COVID 19.

Dar, surprinzător, atât conducerea Camerei Deputaților cât și a Senatului, în frunte cu Ludovic Orban și Anca Dragu, a decis ca femeile-liftier depistate pozitiv să vină la muncă, dar să nu însoțească lifturile parlamentarilor, ci să stea într-o cameră pe toată durata programului de lucru.

În timp ce aceste liftiere depistate pozitiv stăteau în camera lor, lifturile se plimbau între etaje singure sau uneori mai avea câte o liftieră care nu fusese depistată pozitiv.

De ce oare nu au fost izolate femeile-liftiere depistate pozitiv la testul COVID 19 și de ce nu s-au aplicat măsurile de izolare și pentru persoanele care au intrat în contact cu acestea?

Nu cumva trebuia să se închidă Senatul și Camera Deputaților că deh doar senatorii și deputații nu am mers pe scări, ci cu lifturile din Palatul Parlamentului.

La ora actuală, în Palatul Parlamentului sunt peste 30 de lifturi, utilizate de peste 450 de parlamentari şi de o mie şi ceva de funcționari.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...