EXCLUSIV. Garda de Mediu Timiș, paralizată de COVID-19

Ceea ce se întâmplă la Garda Națională de Mediu, dar mai ales la Comisariatul Regional Timiș, în această perioadă de epidemiei de COVID 19, depășește orice imaginație.

Cei 11 angajații ai Comisariatul Regional Timiș în frunte cu șeful cu șeful lor Liviu Neguț (FOTO), finul fostului deputat PDL Alin Popoviciu, au beneficiat în toată această perioadă de epidemie de coronavirus doar de, atenție, patru măști de protecție, în fiecare lună.

În plus, la sediul Comisariatului Regional Timiș dezinfecția clădirii, adică a birourilor, holurilor și grupurilor sanitare, a fost o „rara avis”. Practic nu s-a făcut nici măcar după terminarea programului de lucru, chiar dacă accesul publicului a fost interzis în această perioadă.

La ora actuală, ca urmare a acestor măsuri „geniale” dispuse de omul lui Alin Popoviciu, șapte din cei zece comisari ai Comisariatului Regional Timiș au fost confirmați pozitiv cu COVID 19 și al optulea așteaptă azi rezultatul testării.

Mai mult, unii dintre comisarii testați și-au plătit ei testul de coronavirus. Astfel, în prezent, toți angajații Comisariatului Regional Timiș sunt în carantină și izolare, și, ca atare, activitatea acestuia este off-line, adică paralizată și cu lacătul pe ușă.

Liviu Negut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...