Exclusiv. Globalworth a amânat dezvoltarea celei de-a patra clădiri din Green Court

După ce a finalizat achiziția proiectului de birouri Green Court în 2016-2017 de la Skanska, și a plătit circa 38 de milioane de euro pe a treia și ultima clădire a complexului, Globalworth deține teren și pentru dezvoltarea celei de a patra clădiri a proiectului. Complexul Green Court Bucharest, localizat în nordul Capitalei, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca, este alcătuit, acum, din trei clădiri de birouri clasa A, certificate LEED Gold și oferă o suprafață închiriabilă totală de 54.300 mp.

Globalworth a plătit peste 100 de milioane de euro pe primele trei clădiri ale Green Court.

Deși cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România intenționa să înceapă construcția la sfârșitul anului 2018, în ultimul raport de piață, proiectul e trecut la„ terenuri pentru dezvoltări viitoare”. Potrivit raportului, terenul disponibil are 4.000 mp, iar imobilul odată construit va avea 16.200 mp.

Potrivit informațiilor din piață, noua clădire va fi în oglin­dă cu Green Court C şi va cu­prinde subsol (trei niveluri), parter, 11 etaje şi un etaj tehnic, iar investiția ar urma să se ridice la 23,5 milione euro plus TVA.

Clădirea C este o proprietate de tip multi-tenant, închiriată aproape în totalitate de chiriași precum General Motors, Orange, Capgemini, Tradeshift, ABB, Legrand și Merck și are o suprafață totală de 16.300 mp.

Globalworth deține peste 1,38 milioane mp de teren pe care vor fi dezvoltate proiecte noi, dintre care circa 1,37 milioane mp sunt alocate proiectelor industriale Bucharest West, Chitila Logistics Hub, Constanța Business Pak și Timișoara Industrial Park. Restul, de 13.800 mp e dedicat dezvoltării de spații de birouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...