EXCLUSIV. Ilie Năstase: Djokovic nu a vrut să se vaccineze. Eu, dacă eram în locul lui, nu mergeam degeaba 40 de ore cu avionul

Fostul numărul 1 la nivel mondial, tenismanul Ilie Năstase, consideră că regulile sunt făcute pentru a fi respectate, iar Novak Djokovic trebuia să fie mai bine informat de condițiile de organizare ale Australian Open, înainte de a se urca în avion.

“Dacă regulile sunt să se vaccineze, atunci să se vaccineze ori să nu mai participe. Dacă toți cei 127 de sportivi de pe tablou s-au vaccinat, atunci te vaccinezi și tu dacă vrei să joci”,  a declarat, în exclusivitate pentru Puterea.ro, fosta glorie mondială a tenisului, Ilie Năstase.

“Eu nu sunt nici pro, nici contra lui Novak Djokovic, dar dacă mie mi se spunea că la Australian Open nu au voie să participe decât persoanele vaccinate, iar eu nu aș fi fost vaccinat, eu nu mă urcam nici de nebun în avion, să zbor 40 de ore până în Australia și să mă mai și aresteze pe acolo”, a completat Ilie Năstase.

Ilie Năstase: Djokovic nu a vrut să se vaccineze. Putea să se vaccineze în aeroport, dacă voia

Ilie Năstase crede că tenismanul sârb nu a vrut să se vaccineze. “Novak Djokovic nu a fost informat foarte bine. Probabil i-or fi spus organizatorii Hai, Dom’le, că te punem pe tablou, iar el i-a crezut. Până la urmă, chiar și așa, a ajuns în Australia, s-a constatat că nu respect regulile de intrare în țară, putea să se vaccineze acolo, în aeroport și nu mai avea nicio problemă. Dar el nu a vrut acest lucru”, a completat Năstase.

Și la Wimbledon cred că vor avea voie doar vaccinații

Referitor la faptul că și la turneul de grand slam de la Roland Garros se va impune vaccinarea ca una din principalele condiții de participare, Ilie Năstase spune că și la Wimbledon ar putea fi introdusă vaccinarea obligatorie. “Sunt turnee foarte mari, de o notorietate imensă. Nu-și permit să dea greș, să se iște un asemenea scandal și vor să aibă condiții maxime de siguranță. La Australian Open, de exemplu, chiar și spectatorii au fost absolut toți vaccinați”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase: Djokovic putea să piadă din primul tur

Refeerindu-se la impactul pe care l-a avut neparticiparea sportivului sârb la turneul Australian Open, Năstase spune: “Asta nu am de unde să știu. Putea să piardă din primul tur și aia era. Evident că el avea prima șansă de câștigare a turneului, doar că se mai întâmplă și la cel mai înalt nivel, să ai o zi proastă”, a conchis Ilie Năstase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...