EXCLUSIV. Încă o numire ilegală a tandemului Costel Alexe-Ervin Molnar la „Apele Române” pentru un… deputat PNL

Tandemul de „succes” al angajărilor ilegale de la Administrația Națională Apele Române (ANAR), fostul ministru al Mediului Costel Alexe și ex-directorul Ervin Molnar, ajuns deputat PNL de Mureș, au mai bifat o „performanță” de numire ilegală, dar care nu a fost mediatizată și încă nescanată de Corpul de control al primului ministru.

„Artiștii” numirilor ilegale de la ANAR, adică Costel Alexe și Ervin Molnar, având ca regizor pe Relu Adam, directorul Depatamentului Management Resurse Umane și prim soliști pe „pitbulli” Constantin Metler și Marius Hoffman au pus în scenă o numire ilegală la malul mării.

La începutul lunii ianuarie a anului 2020, la ANAR se angaja prin transfer de la Primăria Ovidiu – Constanța avocatul Bogdan Alexandru Bola. Dar, acesta nu a stat prea mult la ANAR pentru că a fost „teleportat”, în a doua jumătate a lunii februarie 2020, de către tandemul Costel Alexe – Ervin Molnar ca director al Administrației Bazinale de Apă (ABA) Dobrogea-Litoral.

Astfel, Bogdan Bola a ajuns director la ABA Dobrogea-Litoral, deși nu îndeplinea nici cele mai elementare condiții legale de numire pe acest post.

Adică, el trebuia să aibă studii de specialitate în domeniul hidrotehnic, o vechime de minim opt ani în domeniul apelor și măcar cinci ani să dețină o funcție cât de cât de conducere în cadrul ANAR sau la administrațiile bazinale.

Bogdan Alexandru Bola nu a îndeplinit niciuna dintre aceste condiții, dar totuși tandemul Costel Alexe – Ervin Molnar l-a impus în fruntea ABA Dobrogea-Litoral.

De ce? Pentru că putem și suntem la putere!  Cu o asemenea „performanță” obținută la ANAR și omologată de conducerea ANAR, Bola a ajuns deputat PNL la alegerile din decembrie 2020.

Acum, Bogdan Alexandru Bola și Ervin Molnar sunt colegi în Comisia pentru Mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaților, fostul șef de la ABA Dobrogea Litoral fiind chiar secretarul acestei comisii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...