EXCLUSIV. Mina ”Scheletu” și-a impus, cu ajutorul lui Rafila, colega de bancă din liceu la Direcția de Sănătate Publică Giurgiu

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, execută orberște comenzile baronilor PSD și acest lucru se vede clar prin mutarea făcută la Giurgiu.

Mina ”Scheletu” a cerut, Rafila imediat a executat și… colega s-a înscăunat

Liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina-”Scheletu”, finul baronului Niculae Bădălău, se comportă ca un vătaf al județului, iar ultima mutare pe care a pus-o în scenă demonstrează acest lucru.

Mina ”Scheletu” a cerut ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să-i impună o apropiată la conducerea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu. Imediat, Rafila s-a conformat și a numit pe cine a vrut Mina ”Scheletu” și, astfel, începând cu data de 8 aprilie 2022 un nou director executiv la DSP Giurgiu.

Este vorba despre jurista Magdalena Nicoleta Mărcuț,nimeni alta decât fosta colegă de bancă din liceu a lui Mina ”Scheletu”. Pentru ministrul Alexandru Rafila n-a contat că aceasta nu are minime cunoștiințe medicale, ci doar faptul că a răspuns prompt la comanda lui Marian Mina ”Scheletu”.

Așadar, se demonstrează că Rafila a fost pus pe pilot automat de finul lui Bădălău. PUTEREA a solicitat ministrului Alexandru Rafila să precizeze de ce a impus-o pe Magdalena Mărcuț la DSP Giurgiu, dar nu a răspuns solicitării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...