EXCLUSIV. Nicușor Dan a dat la pace cu Firea: Mușamalizează și girează mai departe jaful făcut de Gabriela Szabo de la CSM București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, demonstrează pe zi ce trece că este doar o marionetă a oamenilor plantați în Primăria Capitalei de fostul edil PSD Gabriela Firea.

CSM București, statul în stat al Gabrielei Szabo

Unul dintre cele mai elocvente exemple este Clubul Sportiv Municipal (CSM) București, condus de către prietena Gabrielei Firea, fosta atletă impusă de PSD ministru al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

Acest club sportiv finanțat anual din banii bucureștenilor cu 10-15 milioane de euro este stat în stat de vreo trei ani, mai exact de când Firea a impus-o pe Gabriela Szabo. În acest timp, clubul a tocat banii publici după cum a vrut Szabo și cei câțiva atârnători și pupincuriști din jurul ei.

Singura „performanță” în cei peste trei de mandat a fost să mute sediul clubului din centrul Capitalei într-un imobil din Sectorul 3 păstorit de Robert Negoiță, finul Gabrielei Firea.

Dar, prietena Gabrielei Firea refuză permanent să precizeze care este cuantumul chiriei lunare achitat din banii bucureștenilor pentru sediului CSM București. Și edilul Nicușor Dan știe foarte bine că prietena Gabrielei Firea refuză să precizeze câți bani se duc pe chirie, dar se face că plouă.

CSM București, principalul sponsor la FRH

Înainte ca Gabriela Szabo să ajungă la șefia CSM București, dar și după ce a aterizat în club, era și este moda schimbărilor antrenorilor de handbal ca pe cămăși iar jucătoarelor și jucătorilor ca pe ciorapi.

Dar, aceste schimbări s-au făcut și se fac pe bani mulți. Prietena Gabrielei Firea a continuat să schimbe antrenorii ca pe cămăși și jucătoarele ca pe ciorapi, dar la feminin, unde s-au tocat cei mai mulți bani, în ultimii trei ani s-a ratat calificare în Final Four.

În schimb, CSM București a devenit o Mecca pentru handbalistele străine, mai exact un Turn Babel, plătite regește din banii bucureștenilor în timp ce jucătoarele românce abia dacă prindeau foaia de joc sau câteva minute într-un meci.

Tot timpul echipa a fost și este pregătită de selecționeri preocupați doar de umflarea contului și mai puțin de pregătire, și niciodată de antrenori în adevăratul sens al cuvântului. Această politică de legitimare de handbaliști și handbaliste străine a fost o mană cerească pentru Federația Română de Handbal condusă de Alexandru Dedu.

Anual, clubul condus de Gabriela Szabo a pompat sute de mii de euro din banii bucureștenilor în conturile FRH ca taxe de transfer pentru sportivii din afara României. De când Nicușor Dan a devenit primar al Capitalei, prietena Gabrielei Firea refuză să precizeze câți bani a pompat în federația lui Dedu.

Surprinzător, Nicușor Dan știe acest lucru, dar se face că nu vede și CSM București condusă de Gabriela Szabo continuă pe bandă rulantă să legitimeze handbaliste străine, adică să continue campania de pompare a banilor publici în conturile FRH.

Secrete pe banii bucureștenilor

Totodată, Gabriela Szabo refuză să precizeze câți bani se toacă din banii publici cu închirierea sălile și a terenurile de joc și de antrenament. De asemenea, prietena Gabrielei Firea a secretizat și numărul apartamentelor și a garsonierelor închiriate de CSM București de la diverse persoane fizice și juridice, dar mai ales pentru ce sume sunt închiriate.

Dar și  despre aceste „secrete” din banii publici are cunoștință edilul Nicușor Dan, dar a mușamalizat totul până acum poate și pentru că și-a făcut un selfie cu fetele de la CSM București.

Așadar, degeaba a țipat Nicușor Dan că Firea a lăsat  dezastru în Primăria Capitalei pentru că prin mușamalizarea jafului de la CSM București el duce mai departe „rețeta” succesului de tocat bani publici patentată de fostul edil PSD prin prietena Gabriela Szabo.

Gabi Firea si Gabi Szabo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...