EXCLUSIV. Olguța Vasilescu n-a putut depune jurământul de edil al Craiovei, dar s-a ales cu dosar penal

Pe edilul reales al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, ziua de azi 13 noiembrie 2020, a fost, din nou, una cu ghinion, fapt pentru care mai are de așteptat până să îi fie validat mandatul.

Încă o zi cu ghinion pentru Olguța Vasilescu

Astăzi, printr-o ședință de îndată a Consiliului Local Craiova, Lia Olguța Vasilescu trebuia să fie investită în funcția de edil al Băniei și totodată să depună jurământul.

Dar, surpriză! Consilierii locali de la PNL și USR care formează majoritatea în Consiliul Local Craiova au refuzat să participe la ședința de azi pe motiv că era deja convocată o ședință extraordinară pe instalarea Olguței Vasilescu pe data de 16 noiembrie 2020.

Ca atare, Olguța Vasilescu s-a trezit în sala de ședință că n-are cvorum, dar cu toate acestea secretara Primăriei Craiova i-a înmânat acesteia însemnul demnității de primar, adică eșarfa tricoloră (vezi FOTO). Numai că neavând cvorum ea nu putea fi investită ca primar și, ca atare, nu avea dreptul să poarte eșarfa tricoloră.

„E delir penal în Primăria Craiova. Acceptând eșarfa, Lia Olguța Vasilescu a uzurpat funcția de primar, ceea ce înseamnă abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale. Și uite așa, Olguța Vasilescu și apropiații ei și-au mai tras un dosar penal pentru că o să sesisez instanța pentru abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale”, a precizat pentru PUTEREA, Petre Becheru cel care a constestat în instanță mandatul de edil al Craiovei pe motiv că „majoritatea absolută a craiovenilor nu o vor primar, în condiţiile în care peste 65% din voturile valabil exprimate au fost în favoarea altor candidaţi”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...