EXCLUSIV. Premieră: Unchiul și nepotul, „vătafii” aleși să conducă două județe din România

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 au adus și o premieră în administrația locală de la noi. Un unchi și nepotul său au fost aleși pe lista PNL ca președinte de consiliu județean în două dintre cele mai mari județe ale României.

După alegerile din septembrie 2020, fostul ministru PNL al Mediului, Costel Alexe, botezat anul acesta „Tablă” după „vizita” la DNA, a devenit președintele Consiliului Județean Iași.

În același timp, președinte al Consiliului Județean Constanța a fost ales liberalul Mihai Lupu. La prima vedere, nu este nimic neobișnuit, dar, în realitate, cei doi președinți au ceva în comun și anume sunt rude.

Mihai Lupu este unchiul lui Costel „Tablă” Alexe. „Nu este nimic între noi. Doar că soția lui Alexe este fata unui verișor de al doilea al meu, dar nu ne-am văzut de mult timp”, a declarat președintele C.J. Constanța Mihai Lupu pentru PUTEREA.

Cum nu iese fum fără foc, poate totuși vătaful Constanței își aduce aminte ce bine se simțea când nepotul Alexe era ministrul Mediului, mai ales atunci când venea pe la malul mării.

Mai trebuie precizat că Mihai Lupu este născut la Podul Iloaiei, județul Iași și a fost  director general al Oil Terminal Constanța, iar din 2008 și până în 2016 a fost deputat PNL și, totodată, era și este acționar la firma Construcții Hidrotehnice Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...