EXCLUSIV. Prioritățile noului comandat al CSA Steaua: Doi manageri la secția de fotbal și portretul său pentru istoria clubului

Prin primele manevre pe care le-a făcut, noul comandant al CSA Steaua București, colonelul Răzvan Ștefan Bichir impus de ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, demonstrează că este preocupat doar de imaginea sa, dar mai ales să continue „opera” de îngropare a clubului în mocirla mediocrității și amatorismului începută de groparul șef George Boroi și continuată de „ucenicii” săi, Cristian Petrea și Mădălin Hîncu.

Mare performanță: Doi manageri la fotbal pentru 26 de antrenori

Prima mutare cu greutate a lui Răzvan Bichir a fost să „umfle” numărul managerilor din club prin înscăunarea a doi manageri pentru fotbal. Este vorba de  George Ogăraru, remunerat din banii publici cu peste 4.000 de euro, dar care vine prin club doar când nu face prezentări de cravate și cămăși printr-un mall din nordul Capitalei.

Cel de al doilea Nicu Alexandru este un civil aterizat în curtea Ministerului Apărări și făcut peste noapte sublocotenent, pentru ca ulterior să fie teleportat la secția de fotbal, iar acum pus manager de Bichir.

Adevărul este că la câți bani toacă echipa de fotbal din Liga a 3-a, adică peste 1.000.000 de euro, noul comandant și-a dat seama că ar trebui să fie doi vătafi unul pentru cei 26 de antrenori și 90 de jucători de fotbal plătiți din banii publici.

Neapărat, portret pentru istorie

Dar, mare preocuparea a noului comandant a fost și este să i se facă portretul cât mai repede ca să fie pus peretele unde sunt foștii comandanți ai CSA Steaua, deși acesta se pune după ce nu mai este în funcție.

Poate că Răzvan Bichir simte că are un mandat scurt și din cauza faptului că deja au început să iasă la lumină ingineriile pe care le „țese” în club, și pe care PUTEREA le va face fac public în perioada următoare.

Deocamdată, pe site-ul CSA Steaua nu a fost pus nici portretul lui Mădălin Hîncu, așa că Bichir se grăbește că deh… vrea să meargă la Jocurile Olimpice din această vară de la Tokyo și are șanse că nu degeaba clubul militar plătește de cinci ani un subofițer ca să fie șoferul lui George Boroi la COSR.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole