EXCLUSIV. Robert Cazanciuc, locul 1 la Senat pe lista PSD Giurgiu

Actualul președinte interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, mai vrea încă un mandat de parlamentar dar nu prea avea organizație care să-l propună.

Dar, potrivit informațiilor noastre, după ceva tatonări la PSD Prahova, s-a găsit o soluție și Robert Cazanciu va deschide lista PSD Giurgiu pentru Senat, adică va merge pe locul baronului Nicolae Bădălău plecat recent la Autoritatea de Audit de la Curtea de Conturi a României.

Totodată, lista PSD Giurgiu va fi deschisă de finul lui Bădălău, Marian Mina, iar pe locul doi va fi Elena Dinu, pupila baronului giurgiuvean.

Ca urmare a prieteniei cu Marcel Ciolacu n-ar fi exclus ca Robert Cazanciuc să preia și șefia organizației PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. Dl.Teleanu! Cum de ia-ti tăiat titlu de Vătaf la tovarășul Robert Cazanciuc ? Sa întâmplat ceva cu acești oameni primitivi din ograda PSD ?
    Ca tovarășul Cazanciuc va deschide lista PSD Giurgiu este egal zero . Munca lui in folosul țarii si al poporului este un zero garantat barat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...