EXCLUSIV. Scandal fără precedent între Garda Națională de Mediu și DSVSA București

La începutul acestei săptămâni a izbucnit un scandal fără precedent între două instituții deconcentrate din București.

Buletinul buclucaș

Garda Națională de Mediu, condusă de către gălățeanca Mărioara Artemis Gătej (FOTO), a dispus Gărzii de Mediu București să efectueze un control inopinant la unitatea incineratoare a Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) București de la Ilioara unde director executiv este Liviu Râdelesne.

Practic Garda de Mediu a solicitat celor de la DSVSA București să prezinte, în 10 zile, buletinul de analiză al pulberilor rezultate în urma incinerării deșeurilor animaliere.

Numai că solicitarea celor de la Garda de Mediu a picat ca un trăsnet pentru cei de la DSVSA București, mai ales pentru cei din conducere, De ce? Pentru că cei de la DSVSA București nu dețin un asemenea buletin, deși este obligatoriu, pentru simplul fapt că nu au niciun contract cu o firmă specializată care să întocmească un asemenea document.

Telefoane peste telefoane, rugăminți, intervenții peste intervenții la conducerea Gărzii Naționale de Mediu ca să se renunțe la prezentarea acestui buletin de analiză al pulberilor rezultate din incinerarea animalelor. Dar fără niciun rezultat.

Mai mult, Garda de Mediu le-a transmis celor de la DSVSA București că dacă nu prezintă în 10 zile acel buletin riscă o amendă de 30.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...