EXCLUSIV. Scandal uriaș în sănătate: Spitalul controlat de șeful masonilor din România a efectuat ilegal, luni de zile, teste COVID 19

La ora actuală, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, avându-l ca manager pe medicul Alexandru Ulici, dar condus, în realitate, de ani de zile, de șeful masonilor din România, directorul medical Radu Ninel Bălănescu, este în centrul unui scandal uriaș privind efectuarea ilegală de teste COVID 19 de tip RT-PCR.

Dr. Oana Niculescu: „Analiza SARS-COV 2, prin sistem RT-PCR nu este inclusă Autorizația Sanitară de Funcționare”

Către sfârșitul anului trecut, pe adresa Ministerului Sănătății, a Inspectoratului Teritorial de Muncă și a Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB) au ajuns o mulțime de sesizări privind efectuarea ilegală de teste RT-PCR de către laboratorul de analize medicale de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București.

Imediat o echipă de control de la DSPMB se deplasează la spitalul Grigore Alexandrescu, iar concluziile verificărilor sunt incredibile și de neimaginat.

„Activitatea de biologie moleculară, analiza SARS-COV 2, prin sistem RT-PCR nu este inclusă în anexa Autorizației Sanitare de Funcționare” și „nu se respectă structura funcțională autorizată”, se menționează, negru pe alb, în adresa nr.35710/34555/36623/03.12.2020 transmisă către Ministerul Sănătății de către directorul executiv al DSPMB, Oana Nicolescu (vezi documentul în facsimil).

Mai mult, în acest document se precizează faptul „că la hota de biosiguranță de nivel II, prevăzută cu lampă U.V. destinată laboratorului de microbiologie se efectuează însămânțări medii de cultură precum și testare RT-PCR în timp diferiți; într-o încăpere alăturată sunt amplasate analizoarele automate de biologie moleculară în sistem închis; testele se efectuează prin sistemul Genechecker UF 300 de tip P.O.C”.

Practic, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, Oana Nicolescu, sesizează Ministerul Sănătății condus la acea vreme de liberalul Nelu Tătaru că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București condus de tandemul Ulici- Bălănescu, de fapt de șeful masonilor, a efectuat ilegal teste RT-PCR.

Amendă contravențională de 40.000 de lei pentru teste COVID 19 efectuate ilegal

Ca atare, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București „Pentru neconformițățile constatate a fost sancționată unitatea sanitară (nr. Spitalul Gr. Alexandrescu) conform HG 857/2011, art.3, lit.e, cu amendă contravențională în valoare de 40.000 de lei și a fost interzisă activitatea de testare RT-PCR până la obținerea Autorizației Sanitare de Funcționare pentru laboratorul de biologie moleculară.

Ulterior, aplicării acestei amenzii contravenționale, Ministrul Sănătății condus la acea vreme de Vlad Voiculescu precizează pentru PUTEREA că „Lista unităților sanitare care au realizat activitatea de testare RT-PCR în cadrul Programului național de supraveghere și control a bolilor transmisibile prioritare este aprobată prin Ordinul ministrului Sănătății nr. 377/2017 privind aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naţionale de sănătate publică pentru anii 2017 şi 2018, cu modificările și completările ulterioare ” și „În cadrul acestei liste nu sunt incluse Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Grigore Alexandrescuˮ București și S.C. Impact Laboratory S.R.L. București”.

Practic, Vlad Voiculescu a confirmat către PUTEREA că spitalul controlat de Radu Bălănescu a efectuat ilegal teste COVID 19 tip RT-PCR.

Ministerul Sănătății demontează dezinformare managerului Alexandru Ulici

Însă, surprinzător, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, dr. Alexandru Ulici, a precizat către PUTEREA că „Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” nu are laborator de analize propriu, testele RT-PCR au fost efectuate în laboratorul externalizat”.

Numai că, cea ce nu spune manangerul Alexandru Ulici este faptul că laboratorul spitalului a fost externalizat, printr-un contract de asociere în participațiune, către firma Impact Laboratory S.R.L. București.

Dar, Ministerul Sănătății confirmă clar că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Grigore Alexandrescuˮ București și S.C. Impact Laboratory S.R.L. București nu erau autorizate să efectueze teste COVID 19, tip RT-PCR, fapt pentru care a și fost aplicată amenda de 40.000 de lei de către Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.

Încasări de peste 1.000.000 de euro din teste RT-PCR efectuate ilegal

Potrivit informațiilor furnizate de către mai mulți specialiști de la Spitalul Grigore Alexandrescu, dar și a unor băieți cu ochii roată care monitorizează spitalul, unitatea sanitară condusă de tandemul Ulici-Bălănescu a efectuat ilegal teste RT-PCR în perioada august-noiembrie 2020.

La un calcul simplu reiese, din datele furnizate de cei mai sus menționați, că s-au efectuat, în medie, zilnic, circa 150 de teste la un preț mediu de 300 de lei/testul. Asta înseamnă, că timp de patru luni, adică 120 de zile, s-au efectuat circa 18.000 de teste, pentru care spitalul a încasat suma totală de 5.400.000 de lei, adică aproximativ 1.125.000 de euro.

Acești bani au intrat în conturile Spitalului Grigore Alexandrescu și al firmei către care s-a externalizat laboratorul de analize, deși efectuarea acestor teste s-a făcut ilegal.

Șeful masonilor, eternul vătaf al Spitalului Grigore Alexandrescu

Din 2007, Radu Ninel Bălănescu, șeful Marii Loji Naționale din România (MLNR), este directorul medical al  Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Grigore Alexandrescuˮ București.

De fapt, el este cel care dirijează totul în spital, iar manageri care s-a perindat pe aici au fost doar marionete ale lui Bălănescu. O dovadă de aroganță este că șeful masonilor este remunerat lunar cu 9.982,4 lei, iar managerul Alexandru Ulici cu 17,6 lei mai mult decât Bălănescu, 10.000 de lei, adică, vezi Doamne, ca nu cumva să creadă Ulici că el este de capul lui în fruntea acestui spital.

Nu trebuie omis faptul că potrivit Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, directorul medical al uni spital este care răspunde întreaga activitate medicală a spitalului, iar managerul are cu totul alte atribuții decât cele ale directorului medical.

Așadar, dr. Alexandru Ulici este managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Grigore Alexandrescuˮ București, dar tot ce în spital, inclusiv activitatea medicală, este controlată de către controversatul șef al masonilor din România, Radu Ninel Bălănescu.

ADRESA DSPMB-2020.jpg

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...