EXCLUSIV. „Sfântul” baron de Giurgiu Niculae Bădălău a petrecut cu maneliștii în plină epidemie de COVID-19

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a demonstrat încă odată în Ajun de Moș Nicolae că nu dă doi bani pe respectarea regulilor privind prevenirea și combaterea epidemiei de coronavirus.

Dedicații fără număr de la Florin Salam pentru nașu’ Bădălău

Sâmbătă seara uriașa vilă a lui Bădălău din Bolintin Vale a devenit un imens salon de petrecere și voie bună. Zeci de invitați au ținut să-l sărbătorească pe baronul PSD cu ocazia Sfântului Niculae dar și pentru înscăunarea recentă de la Curtea de Conturi a România.

Toată seara zilei de sâmbătă spre duminică a răsunat în tot Bolintin Vale muzica de petrecere și dedicațiile date de maneliștii aflați în vila lui Bădălău. Meniuri alese, dar și tradiționale, băutură la discreție și mult, mult fum de țigară.

Atmosfera a fost întreținută permanent de către Florin Salam și trupa sa de maneliști, iar dedicațiile pe bani mulți au curs pe bandă rulantă toată seara. „Pentru nașul Bădălău”, „Pentru marele șef de la Curtea  de Conturi”, „Pentru cel mai mare barosan”, au fost cele mai frecvente dedicații anunțate de Florin Salam.

Nici vorbă de respectarea regulilor de prevenire și combatere a epidemiei de COVID 19, adică a fost un chef în toată regula ca-n vremurile bune. Petrecere s-a spart în zori, cu invitații ieșind veseli nevoie mare din vila lui Bădălău și cu maneliștii mulțumiți că au plecat cu buzunarele pline.

Dedicație jignitoare pentru Diasporă

Trebuie precizat că Bădălău este un mare fan al petrecerilor cu maneliști și lăutari. În august 2018, după mitingul diasporei din Piața Victoriei, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere de la restaurantul său din Bolintin Vale alături de un lăutar care îi dedica o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: aSă vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

Amendat dar… degeaba

De asemenea, nu trebuie uitat faptul că baronul giurgiuvean, ajuns între timp vicepreședinte al Autorității de Audit de la Curtea de Conturi a României, a fost amendat de două ori de către IPJ Giurgiu pentru nerespectarea regulilor de distanțare socială și purtarea măștii de protecție pe perioada stării de alertă.

Practic, Niculae Bădălău a demonstrat că nu-l interesează regulile din perioada epidemiei de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...