EXCLUSIV! SURSE: Cine sunt primii liberali care au votat Cabinetul Cioloș

La ora 12 a început votul în plenul Parlamentului pentru Guvernul Dacian Cioloș. Dacă UDMR a anunțat că parlamentarii formațiunii conduse de Kelemen Hunor nu vor participa la vot, ceilalți parteneri ai fostei coaliții de guvernare, liberalii, au deja primii parlamentari care au votat pentru Cabinetul Cioloș.

Alexandru Kocsis și Violeta Alexandru sunt doi dintre deputații liberali care și-au exprimat votul la finalul ședinței de plen dedicate premierului desemnat Dacian Cioloș.

Cei doi liberali au făcut notă discordantă de politica partidului și au votat pentru susținerea guvernului USR. Atât Kocsis cât și VIoleta Alexandru sunt cunoscuți în partid ca doi membri loiali lui Ludovic Orban pe care l-au susținut la Congresul de pe 25 septembrie.

Surse din PNL spun că vor mai fi câteva excepții de parlamentari care vor vota guvernul, însă numărul acesta este prea mic pentru a influența deznodământul.

Dacă toți parlamentarii liberali, cunoscuți ca fiind apropiați de Ludovic Orban ar vota cot la cot cu USR Cabinetul Cioloș, nu s-ar strânge nici măcar jumătate din numărul de 234 de voturi necesare pentru ca Guvernul să treacă de Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...