EXCLUSIV. Un polițist din Giurgiu s-a sinucis cu arma din dotare din gelozie pe Bădălău

Ajutorul şefului de post din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, Marius Buturugaru, a fost găsit împuşcat în cap într-o maşină, joi, 26 noiembrie 2020, de un trecător la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele. Numai că moartea acestui polițist ascunde în spate o poveste incredibilă avându-l în prin plan pe unul dintre cei mai controversați lideri PSD din țară.

Apropiere periculoasă cu sfârșit tragic

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba de ajutorul şefului de post din localitatea Găiseni, în vârstă de 29 de ani care se afla în timpul liber, în maşina personală, împuşcătura în cap fiind produsă cu arma din dotare. Acesta fusese încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anului 2017, fiind evaluat psihologic pe data de 26 iulie 2017.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Ioan Adrian Alexe, a declarat că în urma cercetărilor la faţa locului rezultă că în cazul poliţistului găsit împuşcat în cap în urmă cu o zi este vorba de un act suicidal pe fondul unor probleme personale.

Dar ceea ce nu au precizat nici polițiștii și nici procurorul care instrumentează cazul este faptul că sinuciderea tânărului polițist are legătură cu baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României.

Polițistul Marius Buturugaru a fost căsătorit cu avocata Ana Maria Băcanu care își desfășura activitatea la cabinetul Crinei Stoianovici, preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PSD Giurgiu.

În urmă de trei luni, Marius Buturugeanu și Ana Maria Băcanu au divorțat la notar pentru că tânărul polițist a constatat că între soția sa și baronul Bădălău este o relația foarte strânsă și periculos de apropiată.

Ulterior, tânărul polițist a dorit să își salveze căsnicia, cerându-i fostei soții să se lepede de Bădălău și redevină o familie. Numai că tânăra avocată de 25 de ani nu a vrut să audă de propunerea polițistului transmițându-i acestuia că rămâne foarte apropiată de Bădălău, adică nu renunță la acesta.

Potrivit informațiilor noastre, ca urmare a acestui refuz, tânărul polițist și-a pus capăt zilelor. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole