Unul dintre cei mai mari jucători de cricket din toate timpurile are Covid

Sachin Tendulkar, jucător indian de cricket profesionist, considerat de mulți ca fiind unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, are Covid. Indianul a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi acum este în spital la Mumbai, potrivit BBC.

M-am testat singur şi am luat toate măsurile recomandate pentru a mă asigura că nu mă voi infecta cu Covid. Totuşi, am fost testat pozitiv astăzi, după ce am avut simptome minore. Toţi ceilalţi de acasă au fost testaţi negativ. M-am autoizolat acasă şi respect protocolul, după cum am fost sfătuit de medici”, scria Tendulkar în social media, la 27 martie.

Tendulkar, considerat legendă a criket-ului, născut în 1973 în Bombay (Mumbai), India), a devenit vedetă în cricket pe când avea 11 ani. La vârsta de 14 ani a înregistrat un record în cadrul unui meci „de profil”, iar de aici calea i-a fost deschisă. La vârsta de aproape 17 ani a devenit cel mai tânăr cricketer din India.

Complet dedicat acestui sport

Deși India a fost învinsă în semifinalele Cupei Mondiale de cricket din 1996, Tendulkar s-a impus ca cel mai bun marcator al turneului. În 1998 a fost ales pentru Premiul Rajiv Gandhi Khel Ratna, cel mai înalt premiu acordat unui sportiv indian, pentru performanța sa remarcabilă în sezonul 1997–1998. La Cupa Mondială din 2003, Tendulkar și-a ajutat echipa să avanseze până în finală. Deși India a fost din nou învinsă de Australia, Tendulkar a fost numit „omul turneului”.

De-a lungul carierei sale îndelungate, Tendulkar a fost în mod constant clasat printre cei mai buni. El a fost adesea asemănat cu australianul Don Bradman, în ceea ce privește faptul că este complet dedicat acestui sport. Un sport considerat de mulți complex.

Foarte popular în Anglia, Australia, India și multe alte țări ale Commonwealth-ului britanic, cricket-ul reprezintă un mod de viață pentru mulți oameni. Se crede că a apărut încă din secolul al XIII-lea, iar de-a lungul timpului s-a evidențiat drept dificil pentru cei neinițiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...