EXCLUSIV. Vasile Dîncu și omul lui Gheară vor ca USR să-l impună guvernator al Deltei Dunării pe un fost șef SRI relocat la PSD

Așa zisul casting al USR-PLUS pentru ocuparea postului de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a avut o etapă finală surprinzătoare chiar săptămâna trecută la un resort de lux din Sf. Gheorghe.

Cătălin Țibuleac, favoritul lui Dîncu școlit la SRI

La sfârșitul săptămânii trecute în Delta Dunării a avut loc o întâlnire de taină la resortul de lux „Green Village Resort” din Sfântu Gheorghe deținut de controversatul om de afaceri Dragoș Anastasiu, omul susținut și garantat de Nicu Gheară (vezi FOTO).

Gheară si Anastasiu

La această întâlnire, unde amfitrion a fost Dragoș Anastasiu, au participat liderul PSD Vasile Dîncu, președintele Consiliului Județean Tulcea-Horia Teodorescu, bossul Asociației Ivan Patzaichin-Mila 23-Teodor Frolu și fostul șef al SRI Tulcea, Cătălin Țibuleac, care în perioada guvernului Dăncilă a fost și guvernator al Deltei Dunării.

Scopul acestei șuetei pescărești de la Sf. Gheorghe a convingerea cu orice preț a tandemului din fruntea USR-PLUS, Dan Barna-Dacian Cioloș, să accepte impunerea lui Cătălin Țibuleac, care în prezent este directorul de cabinet al președintelului PSD CJ Tulcea, Horia Teodorescu, pe funcția de guvernator al ARBDD.

Cei prezenți la resortul „Green Village Resort” din Sfântu Gheorghe au stabilit un plan de acțiune prin care tandemul Barna-Cioloș să accepte numirea lui Cătălin Țibuleac pentru funcția de guvernator al ARBDD, post care revine USR conform protocolului actualei coaliții de guvernare.

Rămâne de văzut dacă tandemul Barna-Cioloș va accepta propunerea lui Dîncu, Anastasiu și Teodorescu ca Țibuleac să revină la butoanele ARBDD, mai ales că anumite structuri de forță ale statului știu foarte bine ce „performanțe” a omologat Cătălin Țibuleac prin Delta Dunării.

Nu trebuie omis faptul că în perioada când Dacian Cioloș era premier, Vasile Dîncu era vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Teodorescu, Tibulean si Patzaichin

3 COMENTARII

 1. La vremuri noi, tot noi!
  Dl. Tibuleac este promotorul gândirii alungarea pescarilor sportivi din Deltă.
  Acei pescari sportivi nu aduc beneficii rechinilor braconieri din comunitățile umane din Deltă.
  În Deltă cei care stau la cort trebuiesc starpiti, sunt adevărații poluatori și distrugător, în gândirea Dl. SRI-ist Tibuleac.
  Cum de altfel s-a și exprimat dumnealui” nu aduc plus valoare și beneficii comunitatilor”.
  Poluarea după cum știm în cea mai mare parte se datorează agriculturii, ce folosește intensiv pesticide și erbicide. Aceasta poluare este știuta de fff mult timp, dar nu se iau masuri sa nu deranjeze.
  În rest fire zbuciumate și mulțumesc pt ajutorul acordat la libera exprimare.
  A.R

 2. Ziar de gogoși sau e advertorial plătit? Poza e de acum 3 ani d e la cormoran, nu de la Green Vilage… Teodorescu nu a fost la Sfantu, a fost prezent online la conferinta organizata acolo la care au participat zeci de persoane, deci doar dupa mintea unora a fost intalnire de taină.. Cj nu are post de sef de cabinet, se poate verifica in organigrama, dar de unde ziaristi sa verifice…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...