EXCLUSIV! Venim cu poze cu fierul vechi încă nefurat de marile familii din AFER

Doar ce plecat ministrul Drulă, „Bucuria nebunilor”. Și ce dacă? Unii se bucură enorm că au scăpat și de această dată de reformă. Familiile din AFER de exemplu. Nu va bucurați prea devreme.

În curând vom publica poze în exclusivitate cu fierul vechi din hala mare din incinta AFER. Poze inedite făcute în acest weekend. Este vorba despre acel fier vechi, încă nefurat, încă nefăcut dispărut complet de marile familii. Sigur, s-a furat cât s-a putut. Vreo 40 de tone până acum. A mai rămas cevs. Nu puțin.

Din păcate pentru aceste familii, dezvăluirile confirmate cu documente din edițiile emisiunii Drumurile Noastre de la B1TV, le-au cam stricat socotelile. Nu au apucat să fure totul. Iar asta supără.

Mai sunt cel puțin 150 de tone de fier vechi în hala mare. Strunguri și mașini unelte dezafectate. O adevărată fostă fabrică.

Grija prin care imediat după primele dezvăluiri conducerea AFER a încercat să mușamalizeze dispariția fierului vechi prin documente justificative, arată disperarea. Arată preocuparea intensă pentru a băga totul sub preș.

O disperare atât de mare, încât probele de laborator rezultate în urma testelor, sunt asimilate cu fierul vechi. Cine stie? Poate le vin idei noi. Este acel fier vechi marca „Limbă”. Se știe.

Nu domnilor. Nu ne credeți prosti chiar pe toți. Știm bine că prin artificiile juridice frecvent folosite de marile familii AFER se poate face din negru alb și din alb negru. Poate v-a mers cu alții, în special când s-au câștigat bani grei din diverse afaceri.

Tot disperarea și teama de penal face ca angajații din AFER să își dea pur și simplu demisia pentru a nu-și asuma furtul altora. Subiectul fierului vechi atârnă greu în mintea familiilor. Lumea a început să vorbească.

Apropo. Ce se mai întâmplă pe la Centrul de Testări Făurei? Totul este bine?

Mai multe articole...

Cele mai citite articole