Exclusiv: „Ziceți-le asta timișorenilor!”. Dan Negru, postare inedită pe Facebook

Cunoscutul prezentator TV Dan Negru a făcut azi o postare inedită pe Facebook. Respectiv a transmis un mesaj special timișorenilor.

Municipiul Timişoara şi patru comune periurbane vor intra în carantină, de la miezul nopţii de duminică spre luni, din cauza ratei mari de infectare cu SARS-CoV-2. Tocmai de aceea Dan Negru a ales să își încurajeze într-un mod emoționant concetățenii.

Dacă nu știați, Dan Negru e timișorean.

Iată întreaga lui postare

„Mâine trebuia să fug până acasă, în Timișoara.

N-o mai fac, Timișoara se închide mâine !

În Piața Unirii e monumentul  „Coloana Ciumei” în amintirea epidemiei.

Ca să-mi încurajez timișorenii le-aș spune că imediat după pandemia de atunci, economia a crescut brusc pentru că boala a schimbat atitudinea oamenilor față de consum și dându-și seama că viața e prea scurtă, oamenii au început să se bucure de ea.

Creșterea consumului după epidemia de ciumă a netezit drumul spre Renaștere in Europa.

Încurajarea asta o aștept de la primarului Fritz, îmbărbătarea  pentru Carmen, vecina mea care organizează nunți și nu mai știe încotro să o apuce, pentru David, prietenul meu care și-a închis afacerea cu cofetării sau pentru colegul meu de clasă, Dușan care-și vinde hotelul.

Îmbărbătați-i că afacerile virusate își vor reveni!

Că șpaisurile vor rezista!

După pandemia de ciumă a venit Renașterea in Europa. Pandemia de atunci a dus la creșterea consumului și a netezit drumul Renașterii !

Ziceți-le asta timișorenilor !

Timișoara, orașul care e în Europa cu sute de ani înaintea altora…”.

1 COMENTARIU

 1. „Timișoara, orașul care e în Europa cu sute de ani înaintea altora…”.
  Privim atenți către întreg Județ Timiș.
  Odată cu plecarea șvabilor! Banatul nu mai e fruntea tarii. De abia mai are o cale ferata… care leagă intre ele, orașele mici, de state nici nu mai vorbim.
  Dan Negru poți spune liniștit „Adio Șpais”
  Oamenii care au repopulat Banatul sunt cu adevarat olteni, moldoveni, munteni, dobrogeni și care au ajuns cu mare bucurie in casele șvabilor și sunt împietriți cu obiceiurile și datinile lor, adică foarte săraci, nu mai exista Șpais, grădinile acestor oameni sau transformat într-un gazon frumos cu arbori ornamentali. Chiar nucul plus acei pruni renglod, doi ochii albaștri de la strada au dispărut.
  Salcâmul este un frumos pom al banatului rezistent la toate care Nu produce nimic dar face multa mizerie.
  Banatul și Timișoara lui Friz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...