Explozie la o rafinărie ilegală din Nigeria, peste 100 de morți (video)

Peste o sută de persoane, printre care femei și copii, au murit într-o explozie produsă la o rafinărie ilegală de petrol dintr-un oraș de graniță din sudul Nigeriei, spun autoritățile.

„Incendiul a avut loc într-un loc ilegal de rafinare situat la granița dintre statul Rivers și statul Imo”, a declarat Corpul de Securitate și Apărare Civilă din Nigeria (NSCDC) pentru CNN.

Conform comunicatului, incendiul a dus „la moartea a sute de bărbați, femei și copii”, adăugând că rămășițele unor victime „au fost arse fără a mai putea fi recunoscute”.

Potrivit presei locale, echipele de intervenție în caz de urgență au numărat 109 cadavre, în timp ce altele rămân date dispărute.

În octombrie anul trecut, 25 de persoane, inclusiv copii, au fost ucise într-o explozie la o rafinărie ilegală din statul Rivers, una dintre principalele zone producătoare de petrol din Nigeria.

Furtul de petrol și rafinarea artizanală a țițeiului este o practică comună în regiunea deltei țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...