“Fă-ți timp să citești!”: Începe un mare târg de carte

În perioada 24-30 mai 2021, elefant.ro va organiza a treia ediție a elefantFest, sub sloganul “Fă-ți timp să citești!”, la care vor participa peste 100 de autori români și străini și cele mai importante de edituri din țară. Marea Britanie este invitat special al acestei ediții.

Ediția a treia a elefantFest va avea ca partener de onoare British Council și beneficiază de susținerea Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. „Suntem onorați să avem astfel de parteneri la această ediție a elefantFest. Ne leagă o puternică istorie culturală de Marea Britanie și am pregătit împreună cu British Council evenimente diverse care se vor derula pe parcursul târgului și care, în mod sigur, vor fi atractive atât pentru adulți, cât și pentru copii“, declară Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Este o mare bucurie ca Marea Britanie să fie invitat special la ediția din acest an a elefantFest. Pentru noi, participarea la acest târg de carte reprezintă posibilitatea de a reitera rolul culturii în dialogul bilateral și în a aprofunda relațiile deja foarte strânse dintre oamenii celor două țări. Căci Culture is GREAT! Sunt convins că prezența britanică la elefantFest va oferi o experiență inedită printr-o paletă largă de autori invitați, precum și prin organizarea unor ateliere de creație, dezbateri, proiecții și evenimente dedicate cărții ”, declară Excelența Sa domnul Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Andrew Noble.

Ideea elefantFest a apărut în 2020, la debutul pandemiei, când târgurile tradiționale de carte au fost anulate, iar întreaga industrie de carte din România era în impas. elefantFest a reușit să ofere milioanelor de români din toată țara, încă de la prima ediție, ocazia de a participa la experiențe culturale unicat, la care nu puteau avea acces în cadrul unui târg de carte convențional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole