Fabrica Ford de la Craiova își suspendă activitatea începând de azi. Pentru cât timp

Fabrica Ford de la Craiova își suspendă de vineri producția pentru opt zile, ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori.

În această perioadă, angajații vor fi plătiți conform acordurilor încheiate între companie și sindicate.

Reprezentanții Ford Craiova au menționat că în perioada în care nu se va lucra, angajații vor fi platiti conform acordurilor încheiate între companie și sindicate și ținând cont de legislația în vigoare.

Conform actualului plan efectuat, activitatea se va relua în data de 10 martie.

Ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afectează o mare parte din industria auto globală, Ford Craiova va suspenda temporar producția de vehicule și motoare timp de 8 zile, începând cu 26 februarie.

Planul actual este ca producția la Ford Craiova să fie reluată pe data de 10 martie.

Pe parcursul celor 8 zile în care producția va fi suspendată, angajații fabricii Ford Craiova vor fi plătiți conform acordurilor încheiate între companie și sindicate și țînând cont de legislația in vigoare.

La nivel global, Ford monitorizează îndeaproape situația și își adaptează planurile de producție pentru a minimiza efectul asupra angajaților, furnizorilor, clienților și dealerilor din întreaga Europă”, a precizat Ana-Maria Timiș, purtător de cuvânt Ford Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...