Facebook își schimbă numele. Ce plănuiește gigantul social media

Facebook își va schimba numele în curând. Noul nume al platformei ar putea fi legat și de rețeaua socială virtuală încă nelasată numită Horizon Worlds.

Totuși, asta nu înseamnă că numele rețelei sociale se va schimba, ci doar numele companiei care deține Facebook.

The Verge spune că schimbarea numelui este un secret atent păzit în acest moment și nici măcar toți liderii seniori din companie nu au cunoștință despre asta. Mark Zuckerberg a vorbit de mult despre dorința de a face din Facebook o companie metaverse și a făcut pași către acest obiectiv.

La începutul acestui an, Facebook a format o echipă și a vorbit despre adăugarea a 10.000 de locuri de muncă „înalt calificate” în Uniunea Europeană în următorii cinci ani pentru a-și construi experiențele de realitate virtuală și augmentată. Despre ce este metaverse sau metaunivers v-am povestit într-un newsletter. Puteți să vă abonați la newsletter aici.

Purtătorul de cuvânt al Facebook, Joe Osborne, a declarat că „nu comentăm zvonuri sau speculații”.

Nu este clar de cât timp Facebook are de gând să-și schimbe numele, dar este cu siguranță o distragere bună pentru investigațiile cu care se confruntă în prezent. Vom vedea dacă întradevăr își va schimba numele și care va fi acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...