Facebook lansează o nouă opțiune ce vizează blocarea comentariilor de tip „spam”

Facebook le propune o nouă opțiune celor care administrează grupuri, fiind vorba de o funcție ce va permite diminuarea vizibilității mesajelor nesolicitate, de tip „spam”.

Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții companiei, pe pagina acesteia:

„Vezi mai puţine comentarii spam în grupurile tale

Pe 16 noiembrie, vom activa o funcţie nouă denumită spam potenţial, pentru a reduce numărul de comentarii spam din grupurile tale.

Vom depista comentariile spam şi ţi le vom trimite spre analiză. Tu vei decide dacă acestea vor fi publicate, refuzate sau vor rămâne în stadiul actual”, a u transmis reprezentanții Facebook.

În septembrie, compania a anunțat că grupurile de Facebook şi cele de discuţii de pe Messenger vor avea la dispoziţie un nou tip de comunicare, ce împrumută principiile de funcţionare de la alte aplicaţii.

În iulie Facebook lansa o nouă funcție, denumită „Feeds”, care le permite utilizatorilor săi să vadă postările prietenilor lor în ordine cronologică inversă. „Una dintre cele mai solicitate funcţii pentru Facebook este să se asigure că oamenii nu ratează postările prietenilor”, declara atunci Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, compania mamă a Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...