Factură uriașă la curent electric la Mănăstirea Colilia din județul Constanța. Măicuțele “au primit șocuri”

Măicuțele de la Mănăstirea Colilia din județul Constanța au rămas uluite după ce au primit factura la curent electric, de șapte ori mai mare decât venea de obicei.

Peste 26.000 de lei a însumat factura la Enel primită de călugărițele de la Mănăstirea Colilia din Dobrogea. Arhiepiscopia Tomisului a postat pe pagina sa de Facebook faptul că măicuțele au “primit șoc”, în momentul când au văzut suma emisă pe factura de curent electric.

„Lumină prea scumpă la mânăstirea Colilia. După bucuria alimentării mânăstirii cu energie electrică, maica stareță Rafaela și obștea monahală au primit șocuri în facturi. O eroare de proiectare tehnică a instalației a dus la o anomalie: cantitatea de energie reactivă este enormă față de cea activă. Ceea ce scumpește inutil de vreo șapte ori factura. Sperăm și ne exprimăm dorința ca această anomalie să fie în curând rezolvată”, a scris Arhiepiscopia Tomisului pe pagina sa oficială de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...