Avertisment: Falsificarea certificatului de vaccinare anti-Covid-19 se poate pedepsi cu închisoarea

Deși vaccinul anti-coronavirus nu este obligatoriu, refuzul de a fi imunizați ne-ar putea restricționa pe viitor libertatea de mișcare. Persoanele care se gândesc să falsifice certificatul care atestă vaccinarea riscă pedeapsa cu închisoarea.

Se întâmplă în Israel, acolo unde cetățenii care falsifică certificatul de vaccinare pentru coronavirus riscă să facă închisoare.

„Vreau să spun că oricine crede că acesta este un joc pentru copii şi tipăreşte un certificat de vaccinare la domiciliu va fi în cele din urmă prins şi distracţia se va termina în închisoare(…)Astăzi prezentăm un mesaj uriaş pentru cei inoculaţi. Aşa va fi prima etapă a întoarcerii voastre la viaţa – aproape – normală(…)Inoculaţi şi recuperaţi, (israelienii) pot, încă de duminică, să meargă la săli de sport, teatre, la hoteluri, spectacole şi de asemenea la sinagogi, cei care se vor înregistra că folosesc paşaportul verde”, a avertizat joi ministrul israelian al sănătăţii, Yuli Edelstein, citat de Agerpres.

Israelul se pregătește pentru o relaxare treptată a restricțiilor anti-pandemie. De la debutul crizei sanitare această țară a intrat de trei ori în lockdown.

1 COMENTARIU

  1. AstraZeneca: Vaccinul împotriva coronavirusului pe care nu-l dorește nimeni, AstraZeneca a furnizat aproximativ 10.500 de persoane cu ingredientul activ sau un placebo în timpul studiilor de pre-autorizare. Aproximativ 218 de subiecți au dezvoltat COVID-19, cu 154 în grupul placebo și 64 în grupul cu vaccinuri. Deci, în timpul perioadei de studiu, vaccinarea a prevenit 90 de cazuri de boală și a redus riscul de a contracta boala cu aproximativ 60%.
    Vaccinul AstraZeneca, aprobat în Uniunea Europeană la sfârșitul lunii ianuarie și, prin urmare, numai în circulație în ultimele trei săptămâni, nu are cea mai bună reputație în rândul persoanelor din profesia medicală. Nu toți sunt sceptici, dar este suficient că provoacă o problemă serioasă în Germania.
    Planul cancelarului Angela Merkel de a oferi fiecărei persoane din Germania un vaccin până în septembrie va fi pus în pericol dacă nu sunt suficient de mulți oameni care îl vor. Spre deosebire de substanțele din BioNTech și Modern, vaccinul AstraZeneca nu trebuie transportat la temperaturi extrem de reci. De asemenea, va fi posibilă administrarea acestuia în cabinetele medicilor obișnuiți în curând

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...