Familia liderului PSD, Marcel Ciolacu, tratată de Covid 19 cu medicamente luate de la tarabă. „Le-au luat din prima zi!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că mai mulți membri ai familiei sale au avut Covid 19 și s-au tratat cu antivirale de la o persoană care „le aducea din Moldova”. Liderul recunoaște că o asemenea situație este „inacceptabilă” și dă vina pe proasta organizare a autorităților.

Am avut toţi nepoţii, iubitele nepoţilor, au avut toţi Covid, frate-miu, cumnata… Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

 Preşedintele PSD a precizat că este vorba despre medicamentul Arbivir. Întrebat dacă a fost eficient, a răspuns: „Bineînțeles, le-au luat din prima zi”.

 În opinia sa, statul român ar trebui să lase producătorii să facă astfel de medicamente.

 „Nu accepţi în spital, că nu sunt eficiente, sunt alte medicamente inovative care normal că sunt mai scumpe… lasă, dom-le, genericele în farmacie să îmi pot cumpăra legal, nu să-mi caut printr-un văr care ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Noi mai suntem sănătoşi la cap? În ce ţară trăim?”, a adăugat Ciolacu, în acest context.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...