“Familia regală nu este rasistă”. Prințul William iese la înaintare

Prințul William a spus că “familia regală nu este rasistă”, în prima lui intervenție după acuzațiile lansate de cuplul Harry-Meghan într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Prințul William a avut această primă reacție la acuzațiile aduse familiei regale britanice în timpul unei vizite pe care a avut-o la o școală din Londra, potrivit BBC.

De asemenea, ducele de Cambridge a spus că nu a apucat încă să vorbească cu fratele său, dar că intenționează să o facă.

În cadrul unui interviu acordat jurnalistei americane Oprah Winfrey, ducesa de Sussex, care este americană metisă, a declarat că unii membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea față de culoarea pielii pe care urma să o aibă primul său copil.

Ulterior, prinţul Harry a dat asigurări că vorbele nu le-au aparținut reginei Elisabeta a II-a sau prinţului consort.

1 COMENTARIU

 1. „După interviul lui Meghan, este obligația noastră să anulăm regina și familia regală” / Publicat 2 zile în urmă pe 10 martie 2021 / De Iveta Cherneva
  „Compasiunea noastră trebuie să fie mai fermă decât simpla compasiune – știind toate acestea, avem acum obligația de a anula Regina și Familia Regală. Americanii s-au lăsat destul de mult timp peste regalii britanici. Interviul Oprah a servit cu adevărat drept deschizător de ochi.”
  „În primul rând, să recunoaștem. Aspectele interviului Meghan nu sunt doar nefericite și urâte. Există aspecte în poveste care sunt pur și simplu criminale.”
  „Meghan a solicitat asistență medicală de mai multe ori din diferite colțuri ale Palatului Buckingham și i sa refuzat criminalitatea frontierelor din partea Familiei Regale.”
  ” Meghan s-ar fi sinucis, Palatul Buckingham ar fi fost responsabil penal.”
  ” Interviul Oprah a servit cu adevărat drept deschizător de ochi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...