Fanii lui Chelsea au stricat momentul dedicat victimelor din Ucraina și au aclamat numele lui Abramovici minute în șir (VIDEO)

Meciul de fotbal de aseară, din a 28-a etapă din Premier League, dintre Burnley vs Chelsea (0-4),  a avut parte de un moment nu prea plăcut pentru organizatori: în timp ce fotbaliștii au susținut un moment dedicat evenimentelor din Ucraina, fanii echipei Chelsea Londra au scandat minute în șir numele patronului clubului de fotbal, miliardarul rus Roman Abramovici.

Chelsea a câștigat aseară cu 4-0, împotriva celor de la Burnley, meciul cu numărul 28 din Premier League din acest sezon. La începutul meciului, jucătorii celor două echipei s-au strâns în cerc pentru un moment de solidaritate în onoarea victimelor războiului din Ucraina.

În timp ce din tribune se auzeau aplauze, suporterii echipei londoneze Chelsea, deținută de miliardarul rus Roman Abramovici, au început să scandeze numele patronului clubului din Londra, care a luat decizia de a vinde clubul de pe Stamford Bridge după 19 ani.

După meci, chiar dacă au obținut o victorie categorică, antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel s-a declarat deranjat de atitudinea suporterilor echipei pe care o pregătește. “Ascultați. Dacă vrem să arătăm solidaritate, o facem împreună. Îngenunchem împreună împotriva rasismului sau păstrăm cum se cuvine un moment de reculegere. În astfel de momente nu e nevoie de alte mesaje. Este momentul să arăți respect. Noi vrem să arătăm respect ca și club și avem nevoie ca fanii noștri să se angajeze în acest minut de aplauze. O facem pentru Ucraina și nu există o a doua opinie despre situația de acolo. Acei oameni au gândurile și sprijinul nostru. Ar trebui să fim împreună ca și club. Nu era momentul pentru alte mesaje”, a declarat antrenorul Thomas Tuchel, citat de The Mirror.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...