Fără mască, fără distanțare. Surpriză sau nu? Cine va face show la BRIT Award 2021

The Weeknd va cânta la BRIT Awards 2021, într-un show înregistrat și difuzat în timpul ceremoniei care va avea loc pe 11 mai pe Arena O2 din Londra, scrie contactmusic.com. Și ceva „interesant”: cine dorește să participe la show nu va purta mască, dar va fi testat. În plus, distanțarea socială va fi inexistentă.

Ultima dată a cântat la ceremonia din 2016, când era la începutul carierei, iar faptul că se întoarce acum îl face să se simtă special”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Precum trupa Coldplay, care și-a înregistrat show-ul de deschidere departe de Arena O2 din Londra, Abel va face același lucru”, a continuat aceasta.

Printre artiștii care vor performa la BRIT Award 2021 se numără Olivia Rodrigo, Dua Lipa, Arlo Parks, Griff și Headie One.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...