Fără mască la audierile miniștrilor! Liderul AUR, Claudiu Târziu, și-a dat masca jos într-o sală cu peste 30 de persoane VIDEO

Copreședintele AUR Claudiu Târziu a ales să stea fără mască marți, 19 octombrie, într-o sală cu peste 30 de persoane. El se afla în Parlament, la Comisia pentru Politică Externă, acolo unde se desfășura audierea lui Dan Barna. Astăzi sunt programate audieri pentru toți miniștrii propuși de Dacian Cioloș, premierul desemnat de Klaus Iohannis.

Senatorul AUR a fost văzut, înainte să ia cuvântul în comisie, cum își dă masca de protecție jos. La acel moment, în sală erau peste 30 de persoane, parlamentari și jurnaliști. Ulterior, senatorul a luat cuvântul. Nici după ce  și-a încheiat intervenția, Târziu nu și-a acoperit nasul și gura cu masca.

Candidaţii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş pentru funcţiile de miniştri sunt audiaţi marţi în comisiile de specialitate.

În imaginile de mai jos se poate vedea, după minitul 19.30, cum Claudiu Târziu își dă jos masca și rămâne fără ea pe termen lung.

Fără mască la audierile miniștrilor, în timp ce țara cade sub Covid

Asta în timp ce rata de infectare cu COVID-19 atinge noi recorduri dramatice, în țara noastră. Săptămâna trecută s-a ajuns la 100.620 de infectări, iar spitalele sunt ticsite de bolnavi care nu mai au locuri și așteaptă pe scaune eliberarea unui pat.

În intervalul 11-17 octombrie au murit de coronavirus 2.347 de oameni. Practic, un bolnav de COVID a murit la fiecare 4 minute și jumătate, săptămâna trecută în România.

Incidența cazurilor COVID-19 în București a ajuns marți, 19 octombrie, la 16,44 la mia de locuitori, conform datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole