Fără precedent: Țara care a înregistrat cea mai mare temperatură din istorie

Canada a înregistrat cea mai mare temperatură din istoria sa, în contextul în care vestul ţării şi nord-vestul Statelor Unite sunt afectate de un val de căldură fără precedent.

În vestul Statelor Unite, temperatura aerului nu a fost niciodată atât de ridicată. Locuitorii din cel mai mare oraş din Oregon, Portland, sunt obişnuiţi mai degrabă cu vreme umedă şi ploioasă decât cu soare.

Sâmbăta trecută, Portland a înregistrat o temperatură record de 42 de grade Celsius, iar mercurul a urcat şi mai mult duminică, la un nou record de 44,5 grade Celsius. Recordurile de temperatură au fost depăşite şi în oraşul Seattle şi în statul Washington. În nordul Canadei, în localitatea Lytton, din British Colombia, s-au înregistrat duminică temperaturi de peste 46 grade Celsius – cele mai mari din istoria Canadei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...