Sechestrul pe bunurile fraților Tate a fost ridicat de Instanță

Publicat: 09 ian. 2024, 09:25, de Oana Dințică, în ACTUALITATE , ? cititori
Sechestrul pe bunurile fraților Tate a fost ridicat de Instanță

Instanța a decis să ridice sechestrul impus pe bunurile fraților Tate. Curtea de Apel București a aprobat solicitarea fraților Andrew și Tristan Tate de a ridica sechestrul impus pe mașinile și bunurile de lux alea acestora. Cei doi erau acuzați în dosarul de trafic de persoane. 

„Au furat 27 de milioane fără nicio dovadă că am avut mulți bani obținut ilegal. Un judecător foarte inteligent a eliminat măsura. Acum ei trebuie să demonstreze unui nou judecător ce bani „am făcut ilegal” Dacă dovedesc 10 mii, pot păstra 10 mii. Nu vor dovedi nimic pentru că nu s-a întâmplat niciodată. 27 de milioane în case, mașini, aur și numerar sunt pe drumul înapoi spre mine”, a scris Andrew Tate pe X fostul Twitter.

Instanța trebuie să decidă acum valoare bunurilor care vor ieși de sub sechestru.  

Procurorii DIICOT au pus sub sechestru un număr de 15 mașini și 10 case deținute de frații Tate pe teritoriului României.  

Mașinile ridicate de DIICOT de la frații Tate sunt: un Porsche, două BMW, două Ferrari, un autoturism Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, conform unor surse judiciare citate de Agerpres la momentul respectiv. 

În data de 30 decembrie 2022, Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv sub acuzațiile de viol și trafic de persoane. După numai trei luni au fost puși de magistrați în arest la domiciliu.  

Pe 20 iunie 2023, cei doi frați, precum și Georgiana Naghel și Luana Radu, complicele lor, au fost trimiși în judecată.