Față în față cu un fenomen flamenco: Eduardo Guerrero a extaziat spectatorii români (FOTO)

Un dans spaniol minunat: flamenco! Un dansator de excepție: Eduardo Guerrero. Un spectacol la București: pe 26 mai, publicul a aplaudat în picioare evoluția lui Guerrero la Sala Palatului, alături de tânăra dansatoare și coregrafă de excepție, Maria Moreno, doi chitariști de primă clasă și doi vocaliști unici în Spania.

Guerrero, recomandat de revista Dance drept unul dintre cei mai importanți dansatori ai scenei internaționale, a extaziat spectatorii români aflați în fața unui fenomen flamenco, de fapt. Se poate spune că artistul spaniol a dansat imposibilul pentru publicul din România. Și având în vedere reacțiile atât de la fața locului, cât și din social media, sigur îl va mai dansa și cu alte ocazii.

Cu o coregrafie modernă și curajoasă, spectacolul “Faro” a propus publicului român o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de grupul de muzicieni de elită.

Tensiunea, ritmul, intensitatea și viteza acestui spectacol au făcut din el probabil cel mai important eveniment cultural al primăverii din București! Și fotografiile vorbesc de la sine.

De ce e nevoie mai mult? Poate de susținerea, în continuare, a evenimentelor artistice deosebite în România.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole