Legendarul Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu: „Nenorocitul dracului”

Publicat: 29 ian. 2024, 11:54, de Cristian Matache, în Internațional , ? cititori
Legendarul Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu: „Nenorocitul dracului”

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu în timpul derby-ului PAOK – Panathinaikos, scor 2-1, din etapa a 20-a a campionatului Greciei.


Un incident de proporții a izbucnit la derby-ul dintre PAOK Salonic și Panathinaikos după ce gazdele au marcat golul de 2-1, atunci când Fatih Terim, antrenorul echipei oaspete, a fost surprins de camerele de luat vederi adresând cuvinte jignitoare la adresa lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a criticat arbitrul norvegian Rohit Saggi, iar PAOK a înaintat o plângere oficială. Într-un meci disputat duminică fără spectatori, echipa din Salonic a învins una dintre principalele rivale la titlu, Panathinaikos. Ambele goluri au fost marcate pe aceeași schemă: Taison a pasat, iar bulgarul Kiril Despodov a reușit o „dublă”.

După golul de 2-1, a avut loc un scandal acerb între cele două echipe. Fatih Terim a fost surprins adresând injurii lui Răzvan Lucescu, iar membrii staff-urilor celor două echipe au fost abia despărțiți cu ajutorul forțelor de ordine.

„Am avut un meci tactic perfect. Am controlat jocul, jucătorii au dat totul. Am avut ocazii și am meritat victoria. Dar ceea ce am văzut astăzi a fost o rușine pentru fotbal. Arbitrul a favorizat clar o echipă. A acordat un penalty inexistent, a iertat un cartonaș roșu. Toate faulturile lor au fost sancționate mult prea ușor. Mi se pare incredibil că un arbitru străin poate să fluiere în acest fel, să aibă o astfel de atitudine. Nu înțeleg cum pot arbitrii să facă așa ceva. Distrug echilibrul campionatului”, a declarat Lucescu într-o conferință de presă, conform Sportal.gr.

Echipa lui Lucescu Jr. continuă un sezon remarcabil. PAOK este calificată în primăvara Conference League, în sferturile Cupei Greciei, și se află pe primul loc în campionat, cu două puncte în fața următoarei clasate, AEK Atena.

PAOK are 47 de puncte, având un avans de două puncte față de AEK Atena. În următorul meci, pe 4 februarie, Răzvan Lucescu și echipa sa vor juca în deplasare împotriva lui Atromitos.