FCSB a cerut amânarea meciului cu Slovan Liberec

FCSB a cerut amânarea meciului cu Slovan Liberec din Liga Europa care ar trebui să se joace mâine pentru sâmbătă, conform declarației secretarului general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ștefan.

Stafful FCSB s-a testat din nou în această dimineață, iar acum așteaptă rezultatele. În funcție de rezultate, UEFA va lua o decizie referitoare la meciul cu Slovan Liberec, după care LPF va decide și ce se întâmplă cu partida ce ar trebui jucată duminică cu Poli Iași din campionatul intern.

„Regulamentul FRF arată că, la fel ca regulamentul UEFA, joci dacă ai cel puţin 13 jucători în lot, dintre care un portar şi avizul DSP. Dacă nu îndeplineşti una dintre aceste condiţii, meciul se amână o singură dată, nu poate fi reprogramat mai repede de şapte zile şi dacă nici atunci nu poate fi programat se pierde jocul cu 3-0. Eu cred că nu se va ajunge în această situaţie şi sunt sigur că în acest sezon vom disputa toate meciurile pe terenul de joc”, a declarat Justin Ştefan, la televiziunea ProX.

Pandemia de COVID-19

Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu şi Marius Briceag sunt ultimii jucători din lotul FCSB testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Săptămâna trecută, au fost testaţi pozitiv Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Din rândul oficialilor au contractat virusul mai multe persoane, între care Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari).

Joi, FCSB ar trebui să se întâlneacă, pe teren propriu, cu Slovan Liberec, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, iar duminică, în deplasare, cu echipei Poli Iaşi, în etapa a V-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...