FCSB a învins Dinamo cu 3-2 în etapa șasea a Ligii I

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 3-2, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

FCSB a condus cu 2-0 după primele 20 de minute, prin golurile marcate de Florin Tănase (8) şi Iulian Cristea (17), dar Dinamo a revenit şi a redus din diferenţă prin spaniolul Borja Valle (26 – penalty), pentru ca scorul să devină egal în urma autogolului lui Iulian Cristea (42), care a deviat un şut al lui Adam Nemec.

Golul victoriei a venit în minutul 76 din penalty, după faultul aproape inexistent al lui Lopez asupra lui Denis Man. Dinamoviștii vor acuza, cu siguranță, arbitrajul pentru pierderea meciului, pe motiv că arbitrul a judecat greșit faza.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelentă pentru creier, inimă, ficat, scăderea în greutate,...

NAD+ este denumită coenzima tinereții și a sănătății, deoarece este aplicată cu rezultate excelente în terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca...

Cum ne putem pregăti pentru a ne apăra singuri împotriva unei...

În lumina recentelor tensiuni geopolitice și a riscului unei posibile invazii, este esențial să fim pregătiți să ne apărăm singuri. Una dintre cele mai...