FCSB – CS Mioveni 3-0, în etapa a 12-a. Vicecampioana a avut doar doi fotbaliști pe banca de rezerve (Video)

Publicat: 16 oct. 2021, 22:35, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
FCSB - CS Mioveni 3-0, în etapa a 12-a. Vicecampioana a avut doar doi fotbaliști pe banca de rezerve (Video)

FCSB a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-0, sâmbătă seară, la Buzău, într-un meci disputat în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

Din cauza accidentărilor şi a cazurilor de COVID-19 în lot, vicecampioana României a avut doar doi jucători pe banca de rezerve, pe Ştefan Târnovanu şi Alexandru Marian Musi.

În minutul 9, FCSB a colicitat penalty după o intervenție a portarului echipei oaspete asupra lui Olaru. În prelungirile primei repreze, nou-promovata a rămas în inferioritate numerică. Buziuc a fost jucătorul eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

FCSB a fost aproape de deschiderea scorului, în minutul 55. Ianis Stoica i-a pasat lui Keșeru, dar acesta a țintit bara, cu un șut din afara careului. Faza a continuat, iar arbitrul a arătat punctul cu var, după o intervenție a lui Scarlatache asupra lui Keșeru. Tănase a transformat lovitura de la unsprezece metri, deschizând scorul.

În minutul 65, Keșeru a șutat din careu, portarul a respins în față, Dumiter a trimis mingea în poartă, iar scorul a devenit 2-0 pentru FCSB.

Patru minute mai târziu, Keșeru a înscris cu un șut la vinclu, din pasa lui Miron, stabilind scorul final: FCSB – CS Mioveni 3-0.

Au evoluat echipele:

FCSB: Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica (Musi ’80), Keşeru, Dumiter. Rezerve: Târnovanu, Musi. Antrenor: Eugen Nae

CS Mioveni: Popescu – Garutti, Scarlatache (Şerbănică ’75), Burnea – Oancea (Radescu ’83), Dat (Ciucureanu ’61), Vereş, L. Dumitriu (Cierpka ’83), Buziuc – Rusu, Cristea (Blănaru ’61). Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB ocupă locul doi în Liga 1, cu 24 de puncte. De cealaltă parte, CS Mioveni e pe 12, cu 11 puncte. Lider în clasamentul Ligii 1 este CFR Cluj, cu 30 de puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat.