FCSB, executată silit pentru că a folosit Arena Națională și nu a plătit

Echipa de fotbal patronată de Gigi Becali este bună de plată pentru meciurile în care s-a folosit de Arena Națională, au decis magistrații bucureșteni. Nota este destul de piperată, de aproximativ un milion de lei.

Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi pusă în executare, a transmis miercuri Primăria Generală a Municipiului București.

„FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a transmis Nicușor Dan.

Este vorba de chiria aferentă pentru 15 meciuri de fotbal pe care echipa le-a disputat pe Arena Națională. Clubul a invocat o înțelegere cu Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali, care ar fi acceptat schimbarea gazonului, în compensare.

„O să punem câte 200.000 de euro eu și Primăria ca să schimbăm terenul. Suma cu care contribuie FCSB va fi scăzută ulterior din chiria pe care ar trebui s-o achităm”, declara atunci Becali.

Nicușor Dan susține că nu există însă niciun fel de acord scris în acest sens.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Cristian Popescu Piedone: „HERĂSTRĂU, extremă urgență!”. Unde a dus lenea administrativă...

Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Capitalei, atrage atenția asupra situației dezastruoase în care se află Herăstrău, cel mai...
Eclipsă totală de Soare 2024

Eclipsă totală de Soare 2024. Vom fi martori la un eveniment...

Eclipsa totală de Soare 2024 va avea loc la începutul lunii viitoare. Este un eveniment astronomic extrem de rar datorită activității intense a suprafeței...